Våre kunder sier

Nytt liv - Pensonjert kvinne 71 år.

Nannestad
Gjeld på 800 000kr. Slettgjelden har vært til uvurderlig støtte og hjelp. De har tatt all kontakt med namsmann, kreditorer og lege har de stått for. Usikret gjeld på 1.8 millioner. Stod i fare for å miste alt, leilighet, bil etc.

Fantastisk – Lege 60 år

Trondheim
Jeg hadde slitt med gjeld og skyhøye lønnstrekk siden 2006. Da jeg kontaktet Slettgjelden tidlig i 2021 var gjelden på over 4,3 millioner. De forhandlet med Skatteetaten og øvrige kreditorer, og fikk refinansiert gjeld. De fikk også på plass avtaler med det offentlige som jeg ikke trodde var mulig. Slettgjelden gjorde en fantastisk jobb!

Bedriftseier 62 år

Oslo
Gjennom knallharde forhandlinger med mine kreditorer fikk de slettet nesten 1 million av min gjeld på 1,8 millioner. Takket være Slettgjelden har jeg nå full kontroll over min økonomi.

Nytt liv - Mann 73 år

Fredrikstad
Etter skilsmisse og salg av bolig satt jeg igjen med gjeld på 1,2 mill kroner. Inkassoselskaper og namsmann plaget vettet av meg. Jeg fant slettgjelden.no på nett og kontaktet de for hjelp. De hjalp meg med å få oversikt over all gjeld og kontaktet mine kreditorer. Nå er det søkt om offentlig gjeldsordning på 3 år. Slettgjelden har fulgt meg opp på en slik måte at jeg har fått et helt nytt liv.

Kvinne 23 år

Østfold
Slettet kr 150 000 av gjelden. Unngikk tvangssalg av leilighet, svindlet av eks samboer, fikk på plass refinansiering. Lever nå med sunn økonomi takket være at Slettgjelden ordnet opp. Fikk utrolig god hjelp av svært kompetente rådgivere.

Tvangssalg, Kvinne 40 år

Trøndelag
Forbruksgjeld på over 1 mill.
Unngikk tvangssalg av leilighet da Slettgjelden forhandlet frem avtaler hos alle kreditorene som gjorde at jeg beholdt leilighet og i dag kan betjene min gjeld. Uten denne hjelpen hadde jeg mistet leiligheten og trolig hatt lønnstrekk hos namsmann i flere år. Stor takk til Slettgjelden!

Grunder 48 år med eget selskap

Rogaland
Usikret gjeld på 1.8 millioner. Stod i fare for å miste leilighet, bil etc.tok kontakt med Slettgjelden som bistod med nedbetalingsavtaler etter dividende. Takket være denne hjelpen har jeg fortsatt både leiligheten og bilen. Kan anbefales.

Bedriftseier 62 år.

Oslo
Fikk slettet 1 million kroner av min gjeld

La ikke gjelden vokse deg over hodet.
Få hjelp i dag!